MINECRAFT pentru Educație în școala ta

Explorați resurse pentru învățarea la distanță cu Minecraft: Education Edition pentru a ajuta educatorii și studenții să rămână conectați la clasă, inclusiv lecții și provocări bazate pe proiecte creative.

O ÎNVĂȚARE BAZATĂ PE JOACĂ

Prin intermediul jocului, profesorii facilitează elevilor înțelegerea unor termeni moderni de programare și îi încurajează pe aceștia să realizeze proiecte individuale sau în echipă. Pe lângă noțiuni de cod, elevii sunt stimulați să înțeleagă și noțiuni de geometrie, structură sau construcții, asimilând termeni din domenii precum arheologie, arhitectură sau morfologie. Jucând Minecraft pentru Educație, elevii își dezvoltă gândirea critică și spiritul practic, într-un mediu virtual creativ.

Descoperă Minecraft pentru Educatie

Profesori - Caracteristici concepute pentru predare

Minecraft Education Edition are funcții special concepute pentru a sprijini colaborarea, evaluarea, codificarea și multe altele în mediile de învățare.

Lecții predefinite

Cu peste 600 de lecții aliniate la standarde pentru a implica elevii în toate disciplinele. 

Sprijin pentru diferite planuri de studiu

Învață cu Minecraft în toate domeniile de studiu. Gasiti cursuri care acoperă STEM, codificare, SEL, istorie, arte lingvistice, abilități din secolul 21 și multe altele!

Părinți -Conținut educațional gratuit

Încercați Minecraft Education Edition explorând colecția dedicată educației din Minecraft Marketplace.

Dezvoltați abilitățile în lumea reală

Minecraft Education Edition pregătește elevii pentru un viitor loc de muncă, ajutând la dezvoltarea abilităților precum colaborarea, rezolvarea creativă a problemelor, comunicarea și gândirea sistemică.

Învățarea de acasă

Minecraft Education Edition este disponibil si pentru calculatorul de acasa.

Administratori IT - Siguranta prin Microsoft365

Microsoft 365 ofera protectia si siguranta datelor dvs.

Minecraft: Education Edition oferă o platformă sigură pentru predare și învățare.

Managementul licențelor

Utilizarea Minecraft Education Edition este licențiată prin abonamente anuale.

Suport tehnic

Resursele noastre online și echipa de asistență sunt aici pentru a vă ajuta cu orice problemă.

Tabere de IT, AfterSchool

Taberele din întreaga lume folosesc Minecraft Education Edition pentru a implica eleviiii în STEM, codificare și învățare autodirijată, cu activități și programe de clasă dovedite.

Cluburi și programe după școală

Minecraft Education Edition oferă provocări creative de rezolvare a problemelor, învățare în colaborare și sport cibernetic în cluburi, centre de învățare și programe după școală.

Organizații non-profit

Organizațiile nonprofit, de la biblioteci la muzee la programe de mentorat, reunesc elevii pentru a colabora, a crea și a rezolva probleme împreună.

Solicită o ofertă pentru școala ta ?