Licențe Educaționale   - Alegeți pachetul potrivit pentru instituția dvs.

Împreuna pentru modernizarea educației din România

Google Workspace pentru Educație

Workspace Education

Licențele Google Workspace pentru Educație  conțin instrumente digitale moderne care îmbunătățesc procesele de predare, învățare și colaborare în școală prin integrarea noilor tehnologii în activitatea didactică și administrativă. Instrumentele Google for Education sunt recomandate de profesori printre cele mai bune aplicații pentru colaborare și feedback și pot fi folosite la clasă împreună cu alte instrumente digitale de predare și învățare care transformă actul educațional într-o experiență interactivă și interesantă.

Microsoft 365 pentru Educație

Microsoft Office365 pentru Educatie

Cu aplicațiile Microsoft îți organizezi mai bine și eficient activitatea la clasă, îți planifici lecțiile, monitorizezi notele și ții legătura permanent cu elevii și colegii.

Minecraft Education

CE ESTE MINECRAFT: EDIȚIA PENTRU EDUCAȚIE?

Minecraft pentru Educație este versiunea educațională a popularului joc Minecraft, reprezentând un instrument didactic interdisciplinar și interactiv.
Prin intermediul jocului, profesorii facilitează elevilor înțelegerea unor termeni moderni de programare și îi încurajează pe aceștia să realizeze proiecte individuale sau în echipă. Pe lângă noțiuni de cod, elevii sunt stimulați să înțeleagă și noțiuni de geometrie, structură sau construcții, asimilând termeni din domenii precum arheologie, arhitectură sau morfologie. Jucând Minecraft pentru Educație, elevii își dezvoltă gândirea critică și spiritul practic, într-un mediu virtual creativ.