Sistem digital de management al școlii

Cu sistemul de School Management, administrația școlii are o imagine de 360⁰ a activității școlare.

Sistemul de organizare la care ai acces prin Secretariat Digital oferă școlii o imagine de 360⁰ a activității școlare. Cu acest sistem poți modifica și gestiona  profiluri pentru elevi, profesori, administratori, precum și clase , materii, promovarea automata a anului, resetari de parole, transferuri,  Ai acces la aplicațiile integrate în platformă, informații privind orarul, datele de conectare,export situatii elevi sau clasa/scoala

Module Integrate :

MANAGEMENTUL DATELOR

Oferă școlii posibilitatea de a gestiona datele elevilor și a cadrelor didactice, acces la statistici, înscrieri și transferuri, rapoarte, activitati etc.

ACCES LA DIVERSE INSTRUMENTE

Tot ceea ce tu și școala ta are nevoie este într-un singur loc! Resurse digitale și rapoarte, acces la evaluări, teste, prezențe / absențe și activități școlare.

REGISTRATURA ELECTRONICA

Modulul de Registratura electronica permite inregistrarea si gestionarea documentelor interne, de intrare si de iesire din cadrul Institutiei.

MANAGEMENT CONTRACTE SI ACHIZITII

ARHIVARE ELECTRONICA

Scoala365 vine în întâmpinarea nevoilor scolii dumneavoastră cu o serie de beneficii de care și dumneavoastră vă puteți bucura. Digitalizarea fondului arhivistic aduce cu sine numeroase avantaje, printre care accesul facil, de oriunde și oricând, la datele institutiei.

Licente Google Workspace Business

O soluție completă și ușor de folosit pentru comunicarea în firma ta, fie că este vorba de emailuri, video conferințe sau accesarea și creare de documente.

MICROSOFT OFFICE365

Office 365 este un serviciu bazat pe cloud. Combinând aplicațiile cele mai bune din clasa lor, precum Excel și Outlook, cu servicii puternice în cloud, precum OneDrive și Microsoft Teams, Office 365 permite oricui să creeze și să partajeze oriunde, pe orice dispozitiv.

Aplicatie de contabilitate

Este un instrument digital de contabilitate, conceput si dezvoltat special pentru scoli .

Scoala365

Vrei să afli mai multe despre produsele și serviciile noastre?