Ce este Școala365?

Scoala365 este o  platformă digitala de predare-invatare online dar este si o platforma de administrare/ gestionare a unei unitati scolare.

Platforma Scoala365 este construita pe tehnologie Microsoft bazata pe Cloud si  oferă elevilor și profesorilor printr-o singură autentificare unica, acces la toate programele și resursele de învățare si predare online, licente Microsoft365 pentru fiecare utilizator din scoala inclusiv pentru personalul auxiliar, licente Google Workspace pentru Educatie, licente Windows pentru calculatoarele din scoala , Catalog Electronic, Orar Scolar, acces la Lectii Virtuale, Registratura Electronica, Arhivare Electronica, Program de contabilitate pentru scoala, Spatiu de stocare a datelor Nelimitat in Cloud, Videotutoriale de utilizare dar si Training in utilizarea platformei si suport tehnic.

Platforma Scoala365 se integreaza automat cu platforma SIIIR si creaza conturi educationale pe domeniul scolii pentru utilizatorii din scoala, fara ca scoala sa depuna vreun efort.

Ex: nume.prenume@numescoala.ro

Este singura platforma de management scolar din Romania care printr-o singura autentificare utilizatorii au acces atat la licentele Google Workspace pentru Educatie cat si licentele Microsoft office 365.

Odata create conturile educationale pentru fiecare utilizator acestia au acces la toate modulele activate pe scoala respectiva.

Beneficii pentru Elevi

Acces la cursuri și exerciții online.
Posibilitatea de a vedea sarcinile atribuite (teme și proiecte).
O metodă rapidă și eficientă de a comunica și de a lucra la proiecte comune cu profesorii și colegii chiar și cand nu ești la școală.
Acces la calendarul online (evenimente și activități școlare).
Acces rapid la alte instrumente educaționale (ex. Rosetta Stone – platformă de formare lingvistică, disponibilă în 24 de limbi).
Capacitate nelimitată de stocare a informației în Cloud.
O metodă mult mai interesantă și mai captivantă de a învăța.

Beneficii pentru profesori

Cea mai bună și eficientă metodă de a-ți organiza munca (lecții, rapoarte, cercetare).
Oferă o imagine de ansamblu asupra activității și evoluției școlare a fiecărui elev (note, medii, absențe, scutiri etc.).
Ușurează procesul de predare și îl face mai atractiv, (acces la o mulțime de materiale educaționale direct din platformă).
Readuce pofta de predare și nu permite plafonarea.
Câștigi timp si devii mai productiv, cu efort minim.

Beneficii pentru Administrația Şcolii

Acces la toate resursele tehnologiei actuale.
Gestionarea mai eficientă și mai facilă a întregii activități școlare
Acces rapid la toate informațiile privind activitatea școlii.
Muncă mai puțină, timp eficientizat și rezultate mult mai bune.

 

Beneficii pentru părinți

Ai acces la situația școlară generală a elevului (note, absențe, medii etc.).
Posibilitatea de a comunica oricând și de oriunde cu profesorii și dirigintele.
Acces la știrile și noutățile din cadrul școlii.

Îmbunătățește predarea, învățarea și colaborarea în școala ta

Platforma Școala365 este soluția ideală pentru învățarea mixtă și oferă numeroase beneficii pentru școală. Eficientizarea procesului educațional prin gestionarea eficientă a timpului și a costurilor, feedback rapid pentru elevi, evaluarea sistematică, comunicarea în timp real și colaborarea profesor-elev sunt doar câteva dintre beneficii.

Vrei să afli mai multe despre produsele și serviciile noastre?