Implementează GOOGLE WORKSPACE pentru Educație în școala ta

Cu aplicațiile din pachetul Google Workspace pentru Educație se pot îmbunătăți predarea, învățarea și colaborarea în întreaga școală

Suntem parteneri Google pentru Educație și oferim un pachet de servicii pentru educație disponibile pentru orice școală. Pachetul Google Workspace pentru Educație  conține instrumente digitale moderne care îmbunătățesc procesele de predare, învățare și colaborare în școală prin integrarea noilor tehnologii în activitatea didactică și administrativă. Instrumentele Google for Education sunt recomandate de profesori printre cele mai bune aplicații pentru colaborare și feedback și pot fi folosite la clasă împreună cu alte instrumente digitale de predare și învățare care transformă actul educațional într-o experiență interactivă și interesantă.

Gmail

Creezi un sistem optimizat de e-mail la nivelul întregii școli

Drive Nelimitat

Stochezi și organizezi în siguranță documente, poze, lucrări și proiecte școlare, la care ai acces de pe orice dispozitiv, cu salvare automată.

Calendar

Creezi evenimente (reuniuni, ședințe, serbări etc.) printr-un calendar comun cu toți membrii clasei sau a școlii.

Doc, Sheets și Slide

Colaborezi, oferi și primești feedback, lucrezi împreună cu elevii și colegii, în timp real pe documente, foi de calcul și prezentări.

Formulare

Creezi formulare, chestionare și sondaje pentru a colecta și analiza răspunsurile, cu ajutorul învățării automate.

Sites

O modalitate foarte utilă, simplă și practică de a construe un website, dar mai ales o modalitate excelentă de a dezvoltare a creativității elevilor.

Meet

Te conectezi cu elevii prin apeluri video sigurie și mesagerie.

Groups

Creezi și participi la forumuri (grupuri de dezbatere) cu elevii, încurajând astfel comunicarea.

Vault

Adaugi elevi, gestionezi dispositive și faci configurări de securitare, astfel ca toate datele să rămână în siguranță.

Classroom

Creezi sarcini, teme, comunici cu elevii și trimiți feedback – toate acestea într-un singur loc.

Jamboard

Schițați-vă ideile în stil tablă, beneficiind în același timp de accesul și conectivitatea unei table interactive, pe mobil sau chiar din browserul dvs.

Cloud Search

Folosiți puterea Google pentru a căuta în conținutul companiei dvs. De la Gmail și Drive la Documente, Foi de calcul, Prezentări, Calendar și multe altele, Google Cloud Search vă răspunde la întrebări și vă oferă sugestii relevante pentru a vă ajuta pe parcursul zilei.

Currents

Lucrați pe un obiectiv comun cu Currents. Construiți o comunitate productivă în care toată lumea să rămână pe aceeași pagină.

Apps Script

Apps Script este singura platformă cu cod redus care face rapidă și ușoară construirea de soluții de afaceri care integrează, automatizează și extind Google Workspace. Cu Apps Script, utilizatorii de afaceri pot crea soluții personalizate pe Google

Securitate si Management

Admin

EndPoint

Work Insights

Transformă maniera în care funcționează școala ta cu suita de instrumente pentru educație, sigure și performante, prin plaforma Școala365

Servicille Google Workspace nu conțin publicitate și nu utilizează informațiile în scopuri publicitare. Toate serviciile Google Workspace pentru Educație sunt conforme cu normele COPPA și FERP

Colaborezi oricând și de oriunde!

Google Workspace pentru Educație crează oportunități moderne de învățare, simplifică sarcinile administrative și îi provoacă pe elevi să gândească critic. Toate acestea fără ca fluxul de învățare să fie întrerupt.

Vrei să afli mai multe despre produsele și serviciile noastre?