Implementează G Suite pentru Educație în școala ta

Cu aplicațiile din pachetul G Suite for Education se pot îmbunătăți predarea, învățarea și colaborarea în întreaga școală.

Suntem parteneri Google pentru Educație și oferim un pachet de servicii pentru educație disponibile pentru orice școală. Pachetul G Suite for Education conține instrumente digitale moderne care îmbunătățesc procesele de predare, învățare și colaborare în școală prin integrarea noilor tehnologii în activitatea didactică și administrativă. Instrumentele Google for Education sunt recomandate de profesori printre cele mai bune aplicații pentru colaborare și feedback și pot fi folosite la clasă împreună cu alte instrumente digitale de predare și învățare care transformă actul educațional într-o experiență interactivă și interesantă.

Beneficiile aplicațiilor Google for Education pentru școală

Colaborezi oricând și de oriunde!

G Suite pentru Educație crează oportunități moderne de învățare, simplifică sarcinile administrative și îi provoacă pe elevi să gândească critic. Toate acestea fără ca fluxul de învățare să fie întrerupt.

Transformă maniera în care funcționează școala ta cu suita de instrumente pentru educație, sigure și performante, prin plaforma Școala365

Servicille G Suite nu conțin publicitate și nu utilizează informațiile în scopuri publicitare. Toate serviciile G Suite for Education sunt conforme cu normele COPPA și FERP

Aplicațiile Google pentru Educație sunt ușor de învățat și integrat în procesul educațional.

Dacă ești începător și vrei să înveți cum se utilizeză aplicațiile Google, ai șansa să participi la cursurile Google, facilitate de Școala365.

Aplicațiile Google pentru educație

Gmail

Creezi un sistem optimizat de e-mail la nivelul întregii școli

Drive Nelimitat

Stochezi și organizezi în siguranță documente, poze, lucrări și proiecte școlare, la care ai acces de pe orice dispozitiv, cu salvare automată.

Calendar

Creezi evenimente (reuniuni, ședințe, serbări etc.) printr-un calendar comun cu toți membrii clasei sau a școlii.

Doc, Sheets și Slide

Colaborezi, oferi și primești feedback, lucrezi împreună cu elevii și colegii, în timp real pe documente, foi de calcul și prezentări.

Formulare

Creezi formulare, chestionare și sondaje pentru a colecta și analiza răspunsurile, cu ajutorul învățării automate.

Sites

O modalitate foarte utilă, simplă și practică de a construe un website, dar mai ales o modalitate excelentă de a dezvoltare a creativității elevilor.

Hangouts Meet

Te conectezi cu elevii prin apeluri video sigurie și mesagerie.

Groups

Creezi și participi la forumuri (grupuri de dezbatere) cu elevii, încurajând astfel comunicarea.

Vault

Adaugi elevi, gestionezi dispositive și faci configurări de securitare, astfel ca toate datele să rămână în siguranță.

Classroom

Creezi sarcini, teme, comunici cu elevii și trimiți feedback – toate acestea într-un singur loc.

Vrei să afli mai multe despre produsele și serviciile noastre?