DigitalizeazĂ PREDAREA ȘI îNVAȚAREA în școala ta

Intune pentru Educație

Simplificați configurarea și gestionarea dispozitivelor pentru elevi și profesori. În doar câțiva pași simpli, implementați rapid aplicații către utilizatori și aplicați setările dispozitivului care creează o experiență excelentă în clasă.

Gestionați mai ușor dispozitivele

Desfășurați și gestionați cu ușurință dispozitivele și aplicațiile din clasă de pe o consolă web, astfel încât elevii și profesorii pot petrece mai mult timp învățând

Siguranță și securitatea datelor în sala de curs

Securizați-vă datele, creați un mediu de învățare sigur și asigurați confidențialitatea și conformitatea pe toate dispozitivele .

Instrumente de colaborare și predare

Promovează lucrul în echipă cu un singur hub pentru clase și grupuri.

Ușor de administrat

Promovează lucrul în echipă cu un singur hub pentru clase și grupuri.

Proiectat pentru educație

Un soft bazat pe cloud, conceput pentru nevoile elevilor, profesorilor și al școlilor.

WINDOWS 10 PENTRU EDUCAȚIE

Cu noi funcții inovatoare, care le oferă profesorilor mai mult timp pentru a preda, edițiile de educație ale Windows 10 îi ajută pe elevi să creeze, să se exprime, să se concentreze și să învețe.

Ajută elevii și profesorii să facă lucruri minunate în clasă

Obțineți rezultate mai bune pentru toți elevii, pe măsură ce îi pregătiți pentru viitor cu experiențe de învățare personalizate, inclusive și imersive de la Windows 10.

Sigur și actualizat

Cel mai sigur, robust și flexibil Windows pentru educație. Cu mai multe straturi de securitate integrate, acesta este cel mai sigur Windows.

Crește productivitatea în clasă

Cu noile funcții din Windows 10 reduc zilnic munca ocupată în clasă și oferă profesorilor mai mult timp pentru a interacționa cu elevii.

MINECRAFT PENTRU EDUCAȚIE

Explorați resurse pentru învățarea la distanță cu Minecraft: Education Edition pentru a ajuta educatorii și studenții să rămână conectați la clasă, inclusiv lecții și provocări bazate pe proiecte creative.

CE ESTE MINECRAFT: EDIȚIA EDUCAȚIEI?

Minecraft pentru Educație este versiunea educațională a popularului joc Minecraft, reprezentând un instrument didactic interdisciplinar și interactiv.
Prin intermediul jocului, profesorii facilitează elevilor înțelegerea unor termeni moderni de programare și îi încurajează pe aceștia să realizeze proiecte individuale sau în echipă. Pe lângă noțiuni de cod, elevii sunt stimulați să înțeleagă și noțiuni de geometrie, structură sau construcții, asimilând termeni din domenii precum arheologie, arhitectură sau morfologie. Jucând Minecraft pentru Educație, elevii își dezvoltă gândirea critică și spiritul practic, într-un mediu virtual creativ.

CS First: Predați Computer Science & Coding elevilor

Toată lumea poate învăța CS First

Nu este necesară experiență

Cu CS First fiecare profesor predă informatica la clasă cu instrumente inovative.

Învățare practică și distractivă

Elevii învață prin tutoriale video și codificare bazată pe blocuri în Scratch.

Dashboard

Gestionați progresul elevilor din clasă cu un tablou de bord

Adu-ți lecțiile la viață cu Google Expeditions

Google Expeditions este un instrument captivant de învățare și predare cu care puteți face călătorii RV sau puteți explora obiecte RA. Explorați repere istorice, cercetați până la nivel de atomi, apropiați-vă de rechini, ba chiar călătoriți în spațiu!

Google Expeditions

Google Expeditions permite profesorilor să își ducă sălile de clasă în excursii de realitate virtuală în locuri uimitoare precum Taj Mahal sau Machu Picchu.

În ultimii doi ani, Expeditions a fost un instrument de extindere a învățării în clasă, ajutând elevii să vadă și să experimenteze lumea în moduri noi, să viziteze campusurile universitare, să obțină expunere la noi căi de carieră și modele de rol și să învețe despre diverse impacturi sociale. inițiative care se întâmplă pe tot globul.

Cu aplicația Expeditions, sălile de clasă nu au granițe

Cu aplicația Expeditions, sălile de clasă nu au granițe
Cu VR și AR, profesorii nu mai sunt limitați de spațiul clasei. VR vă permite să explorați lumea în timp ce AR aduce concepte abstracte la viață – permițând profesorilor să-i îndrume pe elevi prin colecții de scene la 360 ° și obiecte 3D, indicând site-uri și artefacte interesante pe parcurs.

Vrei să afli mai multe despre produsele și serviciile noastre?