Cel mai inovativ și practic
instrument pentru Educație
și Business în 2022!

Azi nimic nu te mai oprește să folosești cele mai noi tehnologii și
să ții pasul cu ritmul atât de alert al evoluției. Acum e momentul
să lucrezi și să înveți mai inteligent.

Te invităm în lumea Google și îți facem cunoștință cu un dispozitiv prietenos și foarte smart Chromebook-ul

Chromebook-ul este varianta inteligentă dintre un PC și un laptop, cu o mulțime de caracteristici și aplicații dedicate atât educației (școală, elev, profesor, părinte), cât și oamenilor de afaceri.

Desigur că vrei să afli și lucruri mai practice, nu? Iată o listă cu cele mai importante caracteristici și motivele pentru care e de preferat să îl ai cât mai curând.

Oferă siguranță mai mare din momentul în care l-ai deschis

Google Chrome utilizează un proces numit "sandboxing", astfel încât fiecare filă pe care o deschizi să fie izolată de funcțiile importante ale Chromebook-ului. Asta înseamnă că, chiar dacă tab-ul tău se află pe o pagină care este afectată de un virus, acestuia nu îi este permis să atace restul computerului.

Sincronizare imediată și continuă

Nu există riscul de a pierde informația și documentele la care lucrezi! Cum așa? Da. Totul se salvează automat, îți reiei munca oricând. Poți lucra chiar și offline.

Se deschide imediat și funcționează rapid

Chromebook-urile se încarcă în câteva secunde și se actualizează automat, astfel că lucrezi întotdeauna la cote maxime. Nu există perioade lungi de încărcare sau vreo configurație confuză. Doar îl deschizi și începi să lucrezi.

Aspect fresh, flexibil și funcționalitate optimă

Acestui minunat dispozitiv i s-a atribuit o caracteristică de bază mai inteligentă, mai rapidă și sigură – sistemul de operare Chrome OS integrat ce își face singur up-date-urile. Mai mult, nu ai nevoie de antivirus pentru că are integrat propriul antivirus.

Autonomie de durată a bateriei

Fiecare tip de Chromebook vine cu o durată de viață de 10 ore! Practic ai disponibile 10 ore pentru a lucra și a studia, fără întrerupere.

Se “igienizează” singur (Power wash feature)

Există cazuri, foarte rare în care ceva poate să nu meargă bine... Dar cu un simplu click – Power Wash – îți reîmprospătezi device-ul, revenind la setările din fabrică și scapi de orice urma de malware.

Intră în lumea aplicațiilor Google de pe Chromebook!

Magazinul Google Play este plin cu aplicații care te ajută să faci tot ce vrei . De la activitatea de la școală, în cazul în care ești profesor sau elev, până la activitatea de business ce necesită multă organizare și operativitate.

Play Video

CHROMEBOOK PENTRU EDUCATIE

Tot cei ai nevoie pentru a preda și învăța mai organizat și eficient

Peste 25 de milioane de profesori și elevi folosesc Chromebook-urile pentru educație, iar peste 30 de milioane de profesori și elevi folosesc Google Classroom, pe lângă alte 80 de milioane ce folosesc aplicațiile G Suite for Education 

CHROMEBOOK PENTRU FAMILIE

Pentru ceea ce contează cu adevărat

Chromebook-urile oferă un spațiu de stocare nelimitat în cloud pentru ca tu și cei dragi ție să păstrați mereu vii, amintirile frumoase și să ai acces la ele oricând îți dorești.

CHROMEBOOK PENTRU AFACEREA TA

Cel mai bun, loial și smart partener de business

Rapid, simplu și sigur, chromebook-ul este înzestrat cu un sistem de operare în cloud, ce se adaptează la toate nevoile de business și îți organizează munca într-un mod ideal. 

Chromebook-ul este gândit, conceput și proiectat sub mai multe forme și dimensiuni, deci ai de unde alege, astfel ca activitatea ta să fie mult simplificată și organizată.

Indiferent ce model alegi, fiecare Chromebook este “echipat cu tot arsenalul” G Suite, astfel încât să poți lucra și studia oricând și de oriunde.

Te-ai convins că merită? Acceseaza Magazinul nostru dedicat scolilor din Romania