CloudReady Pentru Educatie

Pachetul ideal pentru modernizarea si cresterea performantelor calculatorelor actuale din scolile din Romania cu un buget redus

Suntem parteneri Google pentru Educație și oferim un pachet de servicii pentru educație disponibil pentru orice școală. Pachetul CloudReady conține instrumente digitale moderne care îmbunătățesc procesul de utilizare si functionare, crescand performanta  calculatoarelor actuale din scoala. Pachetul CloudReady este recomandat tuturor scolilor din Romania care doresc sa isi imbunatateasca performanta calculatoarelor din scoala, nefiind astfel obligate sa cumpere calculatoare noi si scumpe. Cu un simplu upgrade la CloudReady,  calculatoarele actuale pot fi folosite la clasă împreună cu alte instrumente digitale de predare și învățare care transformă actul educațional într-o experiență interactivă, interesantă si mult mai performantă 

Computerele școlii dvs. sunt vechi? Nu este nici o problema , acum le putem aduce la ultima tehnologie prin :

CloudReady este construit pe sistemul de operare Chrome OS de la Google si are aceeași bază tehnologică ca și Chromebookurile. Când instalați CloudReady pe computerele existente ale școlii (cu vârsta de până la 13 ani), nu veți înlocui doar sistemele lor de operare vechi si costisitoare, le vei transforma in unele noi si performante.

Mii de școli din întreaga lume și-au modernizat computerele cu CloudReady. Cu un timp de încărcare mai rapid, securitate și gestionare ușoară, CloudReady este soluția simplă, cu un buget redus, pe care se bazează directorii din scoli pentru a obține mai multă performanta din computerele lor – și pentru a dispune de cat mai multe computere pentru elevi.

Cea mai rapidă modalitate de dota o scoala cu calculatoare moderne fara a cheltui o avere pe achizitionare, licente de utilizare si mentenanta acestora pe parcursul anilor.

Obține mai multă performanță din vechea ta tehnologie.

În timp, chiar și cele mai bune calculatoare încetinesc. CloudReady modifică acest lucru, înlocuind sistemele vechi de operare si aplicațiile locale grele care provoacă erori și întârzieri de incarcare cu un nou sistem de operare rapid și ușor, care nu va încetini niciodată.

În salile de curs, laboratoarele de informatica, la calculatoarele din administratie scolii avem nevoie de computere cu timp de pornire mai rapid (astfel încât cursul să poată începe la timp), viteză de navigare crescută (astfel încât profesorii să poată reveni la predare și elevii să poată reveni la învățare) și o fiabilitate mai mare,fara intreruperi sau timp de actualizare mare sau chiar reparații costisitoare.

Cu CloudReady, tehnologia clasei devine un facilitator – nu un blocant.

Obțineți mai multe dispozitive, astfel încât să vă apropiați de 1: 1

Dacă aveți laboratoare de computere, cărucioare pentru laptopuri și dulapuri pline cu dispozitive care stau adunând praf, deoarece computerele sunt prea vechi și lente, aveți nevoie de CloudReady. Este conceput pentru a rula pe cele mai comune laptopuri și desktop-uri utilizate în educație în ultimii zece ani (cum ar fi cele îngrămădite în dulapurile dvs.).

Dacă încercați să implementați o inițiativă de dispozitiv unu-la-unu, convertirea dispozitivelor dvs. vechi în Chrome cu CloudReady va revitaliza hardware-ul mai vechi și vă va ajuta să vă accelerați planurile de tehnologie, asigurându-vă că fiecare dispozitiv este utilizabil. Și chiar dacă utilizați deja Chromebookuri, probabil că aveți în continuare computere vechi cu  Windows. CloudReady poate converti acele calculatoare vechi în dispozitive Chrome, astfel încât să le puteți pune din nou în funcțiune. Deasemenea le puteti gestiona pe toate folosind  consola de Google Admin.

Mii de școli din întreaga lume folosesc deja CloudReady.

Pret pentru sectorul educational din Romania

 Minim 20 licente / scoala

100 / PC
  • Licenta CloudReady
  • Chrome Education Upgrade
  • 1 HARD-DISK SSD 64GB
  • Instalare
ff1

"Aveam in scoala dispozitive inutilizabile până când le-am convertit în Chromebookuri folosind acest pachet. Acum le împrumutam elevior care au nevoie de un laptop, permițându-le să rămână în contact și să-și continue învățarea. Vă mulțumim @scoala365 @GoogleForEdu.."

Profesor Informatica / TIC

ff2

"Doream sa reechipam laboratoarele de informatica din scoala. Dar nu am reusit acest lucru niciodata din cauza bugetului. Daca scoala ar fi schimbat cu calculatoare noi - ar fi insemnat undeva la 500 € de PC - adica 25.000 € pentru o scoala cu 50 de calculatoare. Cu acest pachet oferit de Scoala365 am economist si inoit toate calculatoarele din scoala.

Director Scoala

ff1

"Dacă nu am fi avut CloudReady nu reuseam nici pana acum sa inlocuim calculatoarele din scoala. Prin modul acesta am obținut atâtea dispozitive performante si sigure pe care acum le putem gestiona în totalitate. ."

Administrator IT

Vrei să afli mai multe despre produsele și serviciile noastre?

Contactează-ne la info@scoala365.ro sau la numărul de telefon 0369 101 200